СИТЕ ПРОИЗВОДИ Велигденска колекција Лукс колекција

За нас

Добредојдовте во мојот свет на мојата рачно изработена уметничка среќа!  

Во MM Creations рачно изработуваме свеќи, кои ги правиме сами од нула (0). 

Рачно изработени садови од цемент/ бетон и потоа ги средуваме до финален продукт кој што прво го полниме со восок. Восокот кој го користиме за изработка на свеќите е чист соин и кокосов восок природен без вештачки додатоци. Користиме и прекрасни мириси кои ќе го исполнат воздухот во просторијата каде што ќе ја користите свеќата.
Јас се викам Марија и сум девојката која е секогаш позитивна, ја сака природата и уметноста и сака да го извлече најдоброто од животот!
Ве поканувам да ја откриете мојата редовна доза на среќа со mmcreations.
Слободна, паметна занаетчика, следете уникатни и внимателно рачно изработени бетонски саксии, свеќи, украси.
Со нарачување на некои од моите рачно изработени продукти ќе уживате во богат вкус вграден во уникатно искуство.
Следете ја вашата љубопитност и придружете ми се во уметничката страна на животот!

Kошничка 1

ВКУПНО

599 MKD

Достава

0 MKD
КОН ПЛАЌАЊЕ