СИТЕ ПРОИЗВОДИ Велигденска колекција Лукс колекција

ПРАВО НА ОТКАЖУВАЊЕ, ВРАЌАЊЕ И ЗАМЕНА НА ПРОИЗВОДИ

Производот може да се врати во рок од 5 дена од денот на приемот на пратката со приложување на фактурата, при што производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување. Производи се враќаат преку брза пошта на адресата што ја добивате од нашите продавачи. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот исклучок е доколку купувачот добил неисправен или погрешен производ.

Kошничка 1

ВКУПНО

599 MKD

Достава

0 MKD
КОН ПЛАЌАЊЕ