СИТЕ ПРОИЗВОДИ Велигденска колекција Лукс колекција

ПРАВИЛА ЗА КУПУВАЊЕ

ПРАВИЛА ЗА КУПУВАЊЕ


Цените на сите производи на www.mmcreations.art се изразени во денари.
Mmcreations го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена. Купувачот се обврзува да ја плати цената, која е понудена во моментот на извршување на нарачката, независно од фактот што цената може да биде променета во меѓувреме. 

Купувачот може да ја откаже, дополни или корегира нарачката во било кое време, пред да го реализира плаќањето. Регистрирањето не е задолжително за реализацијата на нарачката, но при нарачката, задолжителни се податоците за контакт и адреса за испорака. По завршувањето на нарачката ќе Ви биде испратен e-mail на адресата која ја имате наведено, за потврда на нарачката. После процесирање на нарачката истата се подготвува и испраќа во рок од 3/5 работни денови. Доколку дојде со некои технички проблеми со интернет страната, mmcreations има право да ја одбие нарачката или да го прекине процесот на купување, и не сме обврзани да извршиме никакво обесштетување, освен враќање на уплатените средства од страна на купувачот.


Kошничка 1

ВКУПНО

599 MKD

Достава

0 MKD
КОН ПЛАЌАЊЕ