СИТЕ ПРОИЗВОДИ Велигденска колекција Лукс колекција

УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ

УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ
Почитувани корисници,
Ве молиме пред користење на нашите услуги, внимателно да ги прочитате условите за користење на оваа веб страна. Секоја посета на нашата страница, како и секое купување, значи дека сте ги прочитале овие услови и дека сте во целост согласни со истите.  


Општи одредби
Mmcreation ги има авторските права на сите содржини (текстуални, визуелни материјали, бази на податоци и програмерскиот код). Неовластено користење на било кој дел од веб сајтот без дозвола на сопственикот на авторските права подлежи на тужба.
Mmcreations може да ги променува овие услови во било кое време, со ажурирање на овој документ. Повремено, читајте ги овие услови затоа што за Вас како корисник тие се обврзувачки.

Kошничка 1

ВКУПНО

599 MKD

Достава

0 MKD
КОН ПЛАЌАЊЕ